4 απλά βήματα για το ιδανικό aftercare των extension!

Είναι σημαντικό να μπορείτε να φροντίζετε τα extension μόνοι σας στο σπίτι, έτσι ώστε να διατηρήσετε το ωραίο αποτέλεσμα της θεραπείας!

1. Πλύντε τις βλεφαρίδες τακτικά με αφρό με ουδέτερο pH (1 φορά την ημέρα)

Καθαρίζοντας τις βλεφαρίδες σας καθημερινά με το σωστό προϊόν, όχι μόνο δείχνουν υπέροχες, αλλά βοηθάτε και στην αποφυγή μολύνσεων των ματιών!

Ένας αφρός βλεφαρίδων με ουδέτερο pH (όπως ο αφρός Clean 11) κάνει την διαφορά:

  • Η απαλή, αφρώδης υφή είναι τέλεια για να καθαρίζετε δυσπρόσιτα σημεία, όπως ενδιάμεσα των βλεφαρίδων, όπου μαζεύονται σκόνη και άλλες ακαθαρσίες
  • Δεν ερεθίζει τα μάτια
  • Όταν ο αφρός είναι σχεδιασμένος ειδικά για extension, τα βοηθά να παραμείνουν στην θέση τους και να μην φεύγουν νωρίτερα απ’ ότι πρέπει

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να απλώσετε τον αφρό και κατόπιν ξεπλύνετε καλά.

2. Μία φορά την εβδομάδα καθαρίστε σε βάθος με ένα βουρτσάκι όπως το Cashmere Brush.

Οι πυκνές τρίχες του είναι ιδανικές για να καθαρίζουν ανάμεσα από τα extension (τα δάχτυλα δεν είναι τόσο αποτελεσματικά).

3. Στεγνώστε τις βλεφαρίδες (όχι με βαμβάκι!)

Οι μικρές βαμβακερές ίνες στους δίσκους ντεμακιγιάζ, στις μπατονέτες ή στις πετσέτες μπλέκονται στα extension και τα τραβάνε. Χρησιμοποιήστε μία χάρτινη χειροπετσέτα ή χαρτί κουζίνας (όχι πετσέτα) και ταμπονάρετε για να στεγνώσουν.

4. Βουρτσίστε τις βλεφαρίδες (τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα)

Όταν είναι βρεγμένες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλά τα δάχτυλα σας. Όταν είναι στεγνές όμως, χρησιμοποιήστε ένα mascara brush για να τις χτενίσετε και να τις διαχωρίσετε.

Πηγή : Ruthie Belle Beauty

Περισσοτερα
Άρθρα

Scroll to Top