Καλή Χρονιά σε όλους δημιουργική και γεμάτη γνώση και επιτυχίες!!!

Είμαι η Ruthie Belle και ξεκίνησα την καριέρα μου ως Lash Artist το 2013, όταν έγινα ένας από τους τρεις πρώτους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο που εκπαιδεύτηκα στα Volume Lashes. Ζούσα στο Λονδίνο εκείνη την εποχή, αλλά κατάγομαι από μία μικρή χώρα της Βόρειας Ευρώπης, την Εσθονία και έτσι αποφάσισα να φέρω αυτή τη νέα τεχνική βλεφαρίδων στη χώρα μου. Έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου ως εκπαιδευτής και για τα επόμενά χρόνια συνέχισα να κάνω βλεφαρίδες αλλά και να παραδίδω σεμινάρια για EyeLash Extensions και Lash Lift.

Μετά από μερικά χρόνια διδασκαλίας, συνηδειτοποίησα ότι παρόλο που ο κλάδος μας είχε εξελιχθεί με την ανακάλυψη των Lash Extensions και Lash Lift, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται πρέπει να γίνουν καλύτερα και ασφαλέστερα. Έτσι ξεκίνησα την έρευνα μου και το 2018 κυκλοφόρησα το πρώτο μου, πρωτοποριακό προϊόν το Superbonder.

Το SuperBonder έχει γίνει έκτοτε ΤΟ ΠΙΟ δημοφιλές και το πιο μιμούμενο προϊόν στην αγορά, κάνοντας τα Lash Extensions να διαρκούν περισσότερο και μειώνοντας τον ερεθισμό από την κόλλα.

Μετά την εξάπλωση του COVID-19 την άνοιξη του 2020, άρχισα να σκέφτομαι πόσο άσχημα επηρέασε τους Lash Artists σε όλο τον κόσμο και ήθελα να κάνω κάτι για να τους βοηθήσω πραγματικά. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τον Απόλυτο Οδηγό για Lash & Brow Artists – ήθελα να παρέχω μια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, προσβάσιμη σε οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να εξελιχθεί τεχνικά. Ο Απόλυτος Οδηγός για Lash & Brow Artists δεν αντικαθιστά την προσωπική εκπαίδευση – στόχος του είναι να βοηθήσει εκπαιδευμένους, τεχνίτες και εκπαιδευτές να εξελιχθούν τόσο στη δουλειά τους όσο και στην εκπαίδευση που παρέχουν στους άλλους.

Έγραψα τον Απόλυτο Οδηγό για Lash & Brow Artists που βλέπετε, σε συνεργασία με τον χημικό μου Michel Raad και θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε νέες πληροφορίες σε αυτόν στο μέλλον, οπότε φροντίστε να ελέγχετε συχνά για ενημερώσεις!

Ο Απόλυτος Οδηγός για Lash & Brow Artists διαθέτει άδεια παγκοσμίου βεληνεκούς Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0, πράγμα που σημαίνει ότι σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ή το σύνολο του στις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις εκπαιδεύσεις σας – απλά φροντίστε να μας αναφέρετε όποτε το κάνετε. Η παραπομπή θα βοηθήσει επίσης στην περαιτέρω διάδοση αυτής της γνώσης!

Ξεκινώντας – η Ανατομία των βλεφαρίδων είναι η βάση αυτού που κάνουμε. Εξηγεί πόσες βλεφαρίδες έχει ο άνθρωπος, σε πόσες σειρές μεγαλώνουν αυτές οι βλεφαρίδες, τη σύνθεση των βλεφαρίδων και την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Ένα από τα πιο καυτά θέματα αυτή τη στιγμή – η εποχική πτώση βλεφαρίδων – εξηγείται επίσης πλήρως σε αυτό το άρθρο. Η ανατομία μπορεί να ακούγεται βαρετή σε κάποιους, αλλά στην πραγματικότητα είναι αδύνατο να καταλάβουμε πώς να χειριστούμε τις βλεφαρίδες με χημικά χωρίς να κατανοήσουμε πρώτα την ανατομία.

Οι Αντενδείξεις του Lash Lift αναλύουν διάφορες μολυσματικές ασθένειες που θα πρέπει να αποτρέψουν έναν τεχνίτη από το να κάνει την υπηρεσία..

Ήταν λογικό να υπάρχει η Υγιεινή μετά από τις Αντενδείξεις γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθείτε αυτούς τους κανόνες, ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση των λοιμώξεων στον χώρο σας! Εξηγώ τις διαφορές μεταξύ καθαρισμού, απολύμανσης, αντισηψίας και αποστείρωσης – όροι που συχνά μπερδεύονται και δημιουργούν σύγχυση– και πώς να αποτρέψετε την εξάπλωση των βακτηρίων σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Εξηγώ επίσης κάτι που σχεδόν ποτέ δεν διδάσκεται σωστά στις εκπαιδεύσεις – πώς να απολυμάνετε τα σιλικονάκια σας.

Αν σκεφτήκατε ποτέ τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στο εάν θα χρησιμοποιήσετε gel pads ή ταινία αφρού, θα πρέπει να ανατρέξετε στο άρθρο Eye Pads & Tapes όπου τα συγκρίνουμε. Εξηγώ επίσης λεπτομερώς τις διαφορές μεταξύ των πιο δημοφιλών ταινιών και του τρόπου τοποθέτησης eye pads σε πελάτες, επειδή όταν δίδασκα, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο περίπλοκα μέρη της υπηρεσίας για τους αρχάριους.

Η Συμβουλευτική & Προετοιμασία είναι κάτι που παραβλέπεται πολύ συχνά στον κλάδο μας. Το να αφιερώσετε χρόνο, ειδικά με νέους πελάτες, είναι ζωτικής σημασίας για να κατανοήσετε τις προσδοκίες του πελάτη σας, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις μετά την υπηρεσία!

Εάν είστε ήδη εκπαιδευμένοι στο Lash Lift και θέλετε να αλλάξετε από παλιά “δυνατά” προϊόντα σε νέα προϊόντα που δεν αφυδατώνουν ή καταστρέφουν τις βλεφαρίδες των πελατών σας, τότε διαβάστε το Lash Lift – Βήμα-Βήμα. Αυτό το άρθρο δεν προορίζεται ώστε να αντικαταστήσει την αρχική εκπαίδευση σας, αλλά απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να εξελίξουν τη δουλειά τους. Περιγράφει όλα τα βήματα για το πώς να κάνετε Lash Lift, με τα ήπια προϊόντα μας, με μεγάλη λεπτομέρεια.

Η Φροντίδα στο Σπίτι είναι πολύ σημαντική για να ενισχύσει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, ώστε να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, μετά την υπηρεσία. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της χρήσης ορών (serums) για βλεφαρίδων και προϊόντα θρέψης για βλεφαρίδες? Πώς να αντικαταστήσετε τη μάσκαρα με κάτι καλύτερο; Οι ερωτήσεις αυτές απαντώνται σε αυτήν την ενότητα του Οδηγού.

Το άρθρο για τη Χημεία των Προϊόντων, εξηγεί από το Α έως το Ω τα προϊόντα του Lash Lift και καταρρίπτει πολλούς μύθους και τεχνάσματα μάρκετινγκ. Εξηγεί επίσης τις χημικές διαφορές μεταξύ “δυνατών” και ήπιων προϊόντων Lash Lift και των καινοτόμων προϊόντων μας για Lash Lift, όπως η Organic Lifting Lotion, το Easy Lift, το Shine Repair και τον After Lift foam.

Στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις, απαντώ στις ερωτήσεις που μου έχουν κάνει περισσότερο οι μαθητές, όπως οι διαφορές μεταξύ των υπερβολικά επεξεργασμένων και υπερβολικά γυριστών βλεφαρίδων και πώς μπορούμε να τις διορθώσουμε – γιατί μπορεί να αποτύχει το Lash Lift και πώς να το αποτρέψετε – αν το Lash Lift βλάπτει τις βλεφαρίδες και πολλά άλλα.

Το μάρκετινγκ και η προσέλκυση νέων πελατών ξεκινά με τη λήψη φωτογραφιών της δουλειάς σας. Το άρθρο Γιατί Πρέπει να Βγάζετε Φωτογραφίες τη Δουλειά σας, εξηγεί πώς να ξεπεράσετε τα κύρια εμπόδια που κρατούν πίσω τους Lash Artists!

Άδεια και πνευματικά δικαιώματα :  Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License

Πηγή : Ruthie Belle

Scroll to Top