Λύνοντας το Μυστήριο: Γιατί τα τουφάκια βλεφαρίδων κλείνουν και πώς μπορούμε να το αποτρέψουμε;

 

Περιεχόμενα του άρθρου :

Γιατί κλείνουν τα τουφάκια;
Σας παρουσιάζουμε το Glue Stop:
Πως λειτουργεί το Glue Stop;
Συμπέρασμα:

 

Ως lash artist, θα έχετε εκνευριστεί κάποιες φορές όταν τα τουφάκια κλείνουν.  Κατανοώντας τους λόγους που συμβαίνει αυτό και ανακαλύπτοντας πως θα το αποτρέψετε, είναι εξαιρετικά σημαντικό για να προσφέρετε αψεγάδιαστα extensions.

Σε αυτό το post θα εξερευνήσουμε γιατί τα τουφάκια κλείνουν και θα σας παρουσιάσουμε το Glue Stop, ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο να προλαμβάνει το κλείσιμο και να επιταχύνει τον πολυμερισμό της κόλλας.

 

Γιατί κλείνουν τα τουφάκια;

Κλείνουν λόγω της τριχοειδούς δράσης, με τρόπο παρόμοιο που η υγρασία εξαπλώνεται σε ένα ύφασμα ή χαρτί όταν το βουτάμε σε νερό.

Στην περίπτωση της κόλλας βλεφαρίδων, αυτή σκαρφαλώνει ανάμεσα στα extensions, κάνοντας τα τουφάκια να κλείνουν. Με το να αφαιρείτε το τσιμπιδάκι πολύ γρήγορα ή χρησιμοποιώντας υπερβολική ποσότητα κόλλας το πρόβλημα αυτό γίνεται πιο έντονο.

 

Σας παρουσιάζουμε το Glue Stop:

Για να εμποδίσουμε το κλείσιμο στα τουφάκια, δημιουργήσαμε το Glue Stop.

Αυτό το καινοτόμο προϊόν επιταχύνει το χρόνο πολυμερισμού της κόλλας και προλαμβάνει τη ‘διαρροή’ του προϊόντος σε άλλα σημεία, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα τουφάκια σας παραμένουν ανοιχτά και όμορφα.

Το Glue Stop είναι συμβατό με όλες τις κόλλες βλεφαρίδων προσφέροντάς σας ευελιξία χωρίς συμβιβασμούς στο αποτέλεσμα.

 

Πως λειτουργεί το Glue Stop;

Το Glue Stop λειτουργεί ως φράγμα, εμποδίζοντας την μετακίνηση της κόλλας προς τα πάνω.

Απλώνοντας μία μικρή ποσότητα Glue Stop στη βάση των extensions ενώ βρίσκονται ακόμα στην τρέσα διασφαλίζετε ότι η κόλλα θα πολυμεριστεί στο επιθυμητό σημείο με αποτέλεσμα σταθερά και ανοιχτά τουφάκια.

 

Συμπέρασμα:

Τα τουφάκια που κλείνουν μπορούν να αποτελέσουν συνεχή πρόκληση για τους lash artists, αλλά εάν κατανοήσετε το πρόβλημα και εάν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείτε να το εξαλείψετε.

Το Glue Stop προσφέρει μία απλή αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για να μην κλείνουν τα τουφάκια και για να επιταχύνει τον χρόνο πολυμερισμού της κόλλας. Ενσωματώστε αυτό το πρωτοποριακό προϊόν στα lash extension και διασφαλίστε ομαλή εργασία χωρίς εκνευρισμούς!

Επιπλέον, το Glue Stop είναι συμβατό με όλες τις κόλλες βλεφαρίδων!

 

Πηγή : Ruthie Belle

Περισσοτερα
Άρθρα

Scroll to Top