Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Lash Lift!
#1. Μπορώ να κάνω Lash Lift εάν είμαι έγκυος;

Δεν συστήνουμε την θεραπεία lash lift στην περίπτωση της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, γιατί τα επίπεδα των ορμονών αλλάζουν και μπορεί τα αποτελέσματα της θεραπείας να μην είναι αυτά που θα περίμενες. Προτείνουμε στις μέλλουσες μητέρες να επιστρέψουν για lash lift μετά την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό.

#2. Μπορούν όλοι να κάνουν Lash Lift;

Ναι, μπορούμε να κάνουμε lash lift ακόμα και στις πιο μικρές και καθοδικές βλεφαρίδες. Φυσικά όσο πιο μακριές και πυκνές είναι οι φυσικές βλεφαρίδες τόσο πιο έντονο θα είναι και το αποτέλεσμα του lash lift. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και οι πιο μικρές βλεφαρίδες μπορούν να αναδειχθούν δίνοντας ένα πιο έντονο και καθαρό βλέμμα.

#3. Μοιάζει το Lash Lift με μάσκαρα;

Κάτι που ακούγεται συχνά, είναι ότι το αποτέλεσμα του lash lift είναι σαν να φοράς μάσκαρα. Αυτό δεν αληθεύει, εφόσον η θεραπεία κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο μακριές, αλλά όχι πιο γεμάτες. Ένα lash lift δεν μπορεί να θεωρηθεί υποκατάστατο της μάσκαρα. Μία λύση για τις ξανθές βλεφαρίδες είναι να βαφτούν, έτσι ώστε να έχουν μία ωραία σκούρα απόχρωση και να μην χρειάζεται προσωρινά η μάσκαρα!

#4. Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα της θεραπείας lash lift διαρκεί 6-8 εβδομάδες, αλλά το ακριβές διάστημα εξαρτάται από τον κύκλο ζωής των βλεφαρίδων του πελάτη. Εάν ο πελάτης θέλει να έχει συνέχεια γυρισμένες βλεφαρίδες, προτείνουμε ένα ραντεβού κάθε 6-8 εβδομάδες. Αν βέβαια δούμε ότι οι βλεφαρίδες είναι ακόμα ελαφρώς γυρισμένες, τότε αναβάλλουμε το ραντεβού λίγο ακόμα.

#5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα serum βλεφαρίδων σε συνδυασμό με Lash Lift;

Βεβαίως και μπορείς. Ίσα-ίσα που αυτό θα βοηθήσει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται ακόμα πιο υγιείς. Είναι καλό να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το serum λίγες μέρες πριν την θεραπεία και για λίγες μέρες μετά. Σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς ενυδατικό serum (σε μορφή κρέμας ή λαδιού) και ΟΧΙ serum ανάπτυξης (συνήθως είναι διάφανα και εξατμίζονται γρήγορα, γιατί στην πλειοψηφία τους περιέχουν αλκοόλ)

#6. Είναι το Lash Lift επιβλαβές για τις βλεφαρίδες;

Η θεραπεία δεν είναι επιβλαβής για τις βλεφαρίδες, όταν αυτή γίνεται με τα σωστά υλικά και τη σωστή γνώση και τεχνική. Κατά την διάρκεια της χρησιμοποιούνται προϊόντα περιποίησης για να τις φροντίσουμε. Ιδανικά θα πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόντα με ήπια χημική σύσταση ή οργανικά, όπως η σειρά της Ruthie Belle και όχι δυνατά προϊόντα τα οποία μακροπρόθεσμα θα αφυδατώσουν ή θα καταστρέψουν τη φυσική βλεφαρίδα.

#7. Μπορώ να μακιγιαριστώ μετά το Lash Lift;

Εξαρτάται από τα προϊόντα με τα οποία γίνεται η υπηρεσία. Με το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων της αγοράς, θα χρειαστεί να περιμένεις τουλάχιστον 24h για να πλύνεις τα μάτια ή να χρησιμοποιήσεις μάσκαρα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τα προϊόντα της Ruthie Belle με τα οποία μπορείς απευθείας μετά την υπηρεσία να μακιγιαριστείς, να πλύνεις τα μάτια σου ή ακόμα και να κολυμπήσεις! Εάν θες ένα πιο έντονο αποτέλεσμα και σου αρέσει να φοράς μάσκαρα, προτείνουμε να χρησιμοποιείς κανονική μάσκαρα ή μάσκαρα θρέψης, όπως η Lash BFF της Ruthie Belle και όχι αδιάβροχη, η οποία αφυδατώνει τις βλεφαρίδες.

#8. Μπορώ να χρησιμοποιήσω όποιο προϊόν ντεμακιγιάζ θέλω μετά από το Lash Lift;

Μετά την θεραπεία μπορείς να χρησιμοποιείς οποιαδήποτε προϊόντα μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ. Τα προϊόντα με βάση το λάδι προτείνονται γιατί παράλληλα ενυδατώνουν τη φυσική βλεφαρίδα.

#9. Μπορώ να κάνω Lash Lift σε φθαρμένες βλεφαρίδες;

Οι βλεφαρίδες σου μπορεί να έχουν φθαρεί από την συχνή χρήση ψαλιδιού ή την κακή εφαρμογή extensions. Το lash lift έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε υγιείς βλεφαρίδες. Εάν ο πελάτης μας έχει φθαρμένες βλεφαρίδες, του δίνουμε συμβουλές για να επανέλθουν και προτείνουμε την αναβολή του ραντεβού μέχρι να ξαναγίνουν υγιείς. Μπορούμε να εφαρμόσουμε κάποια θεραπεία αναδόμησης, όπως το Shine Repair της Ruthie Belle.

Περισσοτερα
Άρθρα

Scroll to Top