15 Ερωτήσεις για την Brow Henna!!!

Ο σχεδιασμός φρυδιών με Brow Henna χρειάζεται φυσικά εξειδίκευση. Ακόμη και οι καλύτεροι στον χώρο έχουν κάποιες φορές απορίες. Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις για εσάς. Μαζί με τις απαντήσεις, φυσικά.

 

 

1. Ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος εφαρμογής;
Συστήνουμε να αφήνουμε την χέννα Dyotics να δράσει για 15 με 20 λεπτά, ώστε να μπορέσει να προσκολληθεί καλά στο δέρμα. Έτσι, η χέννα έχει τον χρόνο να δώσει ένα όμορφο χρώμα. Αν αφαιρέσετε τη χέννα πολύ νωρίς, κάποιες φορές ίσως αφήσει μια πρασινοκίτρινη γυαλάδα.

2. Έχω αφήσει χέννα 15 λεπτά μετά κι όμως καθόλου χρώμα δεν έχει μείνει στο δέρμα. Πώς είναι δυνατόν;
Ίσως το δέρμα δεν έχει καθαριστεί σωστά. Σε μια λιπαρή επιφάνεια η χέννα φρυδιών δεν θα σταθεί σωστά. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν ίχνη μακιγιάζ ή κρέμας στο δέρμα. Επομένως καθαρίστε καλά! Κατά προτίμηση, αρχικά με λοσιόν ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια με την Dyotics Skin Prep Lotion. Κι έπειτα στεγνώστε καλά. Αν το δέρμα είναι ακόμη υγρό η χέννα δεν θα πιάσει. Είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά ανάμεσα στις τρίχες σε όλη την επιφάνεια που θα εφαρμοστεί η χέννα.

3. Στην ξανθιά μου πελάτισσα ακόμη και το Honey βγήκε πολύ σκούρο…
Οι ανοιχτόχρωμες, λεπτές τρίχες μπορεί να γίνουν πολύ σκούρες με τη χέννα. Αυτές οι τρίχες απορροφούν τη χέννα σα σφουγγάρι με αρκετά σκούρο αποτέλεσμα. Επομένως, δώστε προσοχή όταν δουλεύετε με τέτοιου τύπου φρύδια. Ελέγξτε το αποτέλεσμα κάθε πέντε λεπτά αφαιρώντας ένα κομμάτι με μια μπατονέτα. Ίσως οι τρίχες να έχουν χρωματιστεί επαρκώς αλλά το δέρμα όχι ακόμη. Σε αυτή την περίπτωση συστήνουμε να το αφήσετε έτσι ώστε να μην γίνει υπερβολικά βαρύ.

 

 

4. Μετά την θεραπεία η πελάτισσά μου έκανε ποδήλατο στη βροχή με αποτέλεσμα η χέννα να τρέξει. Πώς είναι δυνατόν;
Αφού εφαρμόσετε την χέννα φρυδιών, είναι πρακτικά αδύνατο να στάξει η χέννα. Μόνο αν δεν αφαιρέθηκε πλήρως το προϊόν από τις τρίχες, θα μπορούσε να “τρέξει”. Επομένως, πάντα να την αφαιρείτε σωστά, αν και οι πελάτισσες θα πρέπει να να διατηρούν τα φρύδια στεγνα για 12-24 ώρες μετά την θεραπεία.

5. Τι είναι οι λευκές σφαίρες μέσα στην πούδρα;
Είναι πιθανόν να υπάρχουν λευκές μπαλίτσες μέσα στο βάζο με την πούδρα. Βοηθούν την χέννα δέσει με το νερό. Για καλύτερη μίξη, αναμείξτε την σκόνη με ζεστό νερό και αφήστε το μείγμα να σταθεί για 5-10 λεπτά. Οι μπάλες δεν διαλύθηκαν μετά απ’ αυτό; Με ένα βουρτσάκι μπορείτε να τις λιώσετε. Επί τη ευκαιρία, οι μπάλες δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα.

6. Τα φρύδια της πελάτισσάς μου βγήκαν πολύ κόκκινα. Η αιτία;
Πιθανότατα η πελάτισσά σας χρησιμοποίησε κάποιο προϊόν μαυρίσματος ή κάποιο σπρέυ για μαύρισμα. Συμβουλέψτε τις πελάτισσές σας να μην χρησιμοποιήσουν σπρέυ μαυρίσματος τουλάχιστον τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν την θεραπεία με χέννα, ώστε να μην προκύψει αυτή η αντίδραση.

7. Η Dyotics Brow Henna μπορεί να λήξει;
Αφού ανοιχτεί ένα βάζο μπορεί να διατηρηθεί για 12 μήνες. Αν το χρησιμοποιήσετε μετά από αυτό το διάστημα, υπάρχει περίπτωση η χέννα να μη δουλέψει καλά.

8. Τι γίνεται αν παρατηρήσετε πως χρησιμοποιήσατε πολύ ανοιχτό χρώμα;
Μην αγχωθείτε αν θεωρήσετε πως η απόχρωση που χρησιμοποιήσατε είναι πολύ ανοιχτή για την πελάτισσα. Μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά πάστα σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή της πρώτης στρώσης. Οι αποχρώσεις της Dyotics μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους.

 

 

9. Η χέννα έχει μια πρασινοκίτρινη γυαλάδα. Πώς είναι δυνατόν;
Η καθαρή χέννα είναι πράσινη. Αν ξεκινήσετε να εφαρμόζετε την χέννα πολύ νωρίς μπορεί όντως να δείτε μια πράσινη γυαλάδα. Αναμείξτε την χέννα με χλιαρό προς ζεστό νερό και περιμένετε 5-10 λεπτά πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή. Σιγουρευτείτε πως η πάστα έχει γίνει και έχει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Έχουν τα φρύδια μια ελαφριά πρασινοκίτρινη γυαλάδα μετά; Να ξέρετε ότι μέχρι να φτάσει σπίτι της η πελάτισσα θα έχει φύγει. Είναι επίσης πιθανό να έχετε λευκό φωτισμό στον χώρο σας, το οποίο το κάνει να φαίνεται πιο πράσινο απ’ όσο είναι πραγματικά.

10. Τι επηρεάζει το γρήγορο ξεθώριασμα των Henna Brows;
Το νερό και ο ιδρώτας. Επομένως, αν η πελάτισσά σας είναι πολύ αθλητικός τύπος, συζητήστε το από πριν. Εξηγήστε της – και σε κάθε πελάτισσα σας – πως τα φρύδια πρέπει να μείνουν στεγνά για 12-24 ώρες μετά την θεραπεία. Ακόμη και μετά από αυτό το διάστημα, είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιήσει προϊόντα καθαρισμού, scrub ή απολέπισης στα φρύδια.

11. Μπορεί ένα δέρμα να είναι υπερβολικά λιπαρό για χέννα φρυδιών;
Όταν ένα δέρμα είναι πραγματικά πολύ λιπαρό, δεν είναι σοφό να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε χέννα φρυδιών γιατί απλά δεν θα πιάσει. Η καλύτερη συμβουλή για την πελάτισσά σας, είναι να δοκιμάσει την κανονική βαφή φρυδιών.

12. Γιατί το χρώμα ξεθωριάζει πιο γρήγορα με μερικές πελάτισσες;
Ιδανικά η απόχρωση θα μείνει στο δέρμα για 5 με 10 ημέρες, με δεδομένο ότι η πελάτισσα προσέχει τα φρύδια της. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν λόγοι για να ξεθωριάσει πιο γρήγορα το χρώμα:

– Το δέρμα ήταν ακόμη υγρό από την Skin Prep Lotion όταν εφαρμόσατε την χέννα.

– Βάλατε πολύ λεπτό στρώμα χέννας. Το δέρμα κάτω από τα φρύδια πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένο.
– Δεν πιέσατε σωστά την χέννα στο δέρμα ώστε να σταθεί.
– Η πελάτισσα έχει πολύ λιπαρό δέρμα.
– Δεν βουρτσίσατε αρκετά καλά κάτω από τα φρύδια.
– Το δέρμα δεν καθαρίστηκε καλά – υπήρχαν ακόμη βρωμιές ή υπολείμματα makeup επάνω.
– Αφήσατε την χέννα να πήξει πολύ.
– Η πελάτισσα έχει τόσο πυκνά φρύδια που είναι δύσκολο να καλύψετε με χέννα όλο το δέρμα από κάτω.
– Η πελάτισσα έβρεξε και/ή καθάρισε τα φρύδια της μέσα σε 12 ώρες από την θεραπεία.
– Εφαρμόσατε πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση σε σκούρο δέρμα.
– Η πελάτισσα δεν έχει σχεδόν καθόλου φρύδια – η χέννα φρυδιών αφήνει ικανοποιητικό σημάδι στο δέρμα όταν υπάρχουν μπόλικες τρίχες.

 

 

13. Γιατί η χέννα στην παλιά συσκευασία είναι αρκετά πιο σκούρα σε σχέση με τη νέα συσκευασία;
Η πούδρα σκουραίνει υπό την επίδραση του οξυγόνου. Αυτό δεν επηρεάζει επιπλέον το αποτέλεσμα. Ωστόσο, η χέννα χάνει την έντασή της σε κάποια φάση. Αφού την ανοίξετε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για 8 μήνες.

14. Πόσο καιρό αντέχει στο ράφι η Dyotics Brow Henna;
Τα κλειστά βάζα κρατούν για περίπου 2 χρόνια. Αφού ανοιχτεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Dyotics Brow Henna για 8 μήνες.

15. Μπορούμε να αναμείξουμε όλα τα χρώματα;
Ναι, μπορείτε να αναμείξετε όλα τα χρώματα Dyotics. Για παράδειγμα, προσθέστε λίγο Raven για να κάνετε ένα χρώμα πιο σκούρο και πιο σταχτί. Άλλοι προσθέτουν Hazelnut σε Natural Brown για να κάνουν το χρώμα πιο ζεστό και να ρίξουν τον τόνο του. Ή ίσως το Taupe σας φαίνεται πολύ ανοιχτό και το Natural Brown πολύ σκούρο. Τότε μπορείτε να αναμείξετε τις δύο αποχρώσεις και να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας μίξη.

Πηγή : Mrs HighBrow Professional

 

Περισσοτερα
Άρθρα

Scroll to Top