Αψεγάδιαστα Henna Brows με το Treatment Enhancer

Σας παρουσιάζουμε το μοναδικό μας προϊόν που είναι απολύτως απαραίτητο για να τις υπηρεσίες Brow Henna, το Treatment Enhancer. Κάνει όλα όσα λέει το όνομά του και πολλά παραπάνω! Όχι μόνο δίνει ένταση στην απόχρωση των Henna Brows, αλλά επίσης ενισχύει το χρώμα ώστε να διαρκέσει περισσότερο καιρό. Επίσης, είναι το απόλυτο καθαριστικό για να χρησιμοποιηθεί πριν από την υπηρεσία Brow Lamination και Lash Lift, το Treatment Enhancer είναι το επόμενο musthave προϊόν. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συνεχίστε να διαβάζετε

By Desi van Dijk

Η Dyotics Henna Brows βάφει τις τρίχες των φρυδιών έως και έξι εβδομάδες και το δέρμα για 5 έως 14 ημέρες.  Ποιο είναι το κόλπο για τα καλύτερα henna brows; Να έχουμε αποτύπωση και στο δέρμα και να θυμάστε ότι στη λιπαρή επιδερμίδα, η Henna εξασθενεί γρηγορότερα. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Treatment Enhancer για να δώσουμε ένα extra boost στα Henna Brows. Απλώς αναμίξτε τη henna με το Treatment Enhancer (αντικαθιστώντας το νερό), η βαφή θα γίνει πιο έντονη και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια! Επίσης, βοηθά τη henna να εισχωρήσει καλύτερα στις τρίχες των φρυδιών.

Pro tip από την ομάδα των ειδικών μας: καθαρίστε το δέρμα και πριν την εφαρμογή και αυτό θα ενισχύει τη brow henna! Θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες σας!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Brow Lamination & το Lash Lift

Το Treatment Enhancer κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα πιστεύετε! Είναι ένα φανταστικό καθαριστικό και διασφαλίζει την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων που χρησιμοποιείτε στις υπηρεσίες σας, όπως το Brow Lamination και το Lash Lift.

Το Mrs.Highbrow Treatment Enhancer είναι ένα μίγμα από φυσικά συστατικά, όπως αλάτι, οπότε αφαιρεί εντελώς τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Παρόλο που ένα φυσιολογικό make-up remover συχνά φαίνεται αρκετό, το Treatment Enhancer απομακρύνει εντελώς τυχόν υπολείμματα, συμπεριλαμβανομένου του makeup remover ή της  Skin Prep Lotion, για παράδειγμα. Ως τεχνίτης, θα γνωρίζετε ότι το βήμα του καθαρισμού είναι εξαιρετικά σημαντικό πριν από κάθε υπηρεσία αφού διασφαλίζει ότι όλα τα ενεργά συστατικά ενός προϊόντος απορροφώνται τέλεια από τις βλεφαρίδες, τα φρύδια ή το δέρμα. Θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι το να προσθέσετε το Treatment Enhancer ως καθαριστικό θα προσφέρει πραγματικά τα μέγιστα αποτελέσματα!

Σημείωση: Το Treatment Enhancer θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως το τελευταίο βήμα μετά τον καθαρισμό των φρυδιών ή των βλεφαρίδων μετά από κάποιο makeup remover ματιών ή ένα προϊόν όπως η Skin Prep Lotion. Το να χρησιμοποιήσετε μόνο το Treatment Enhancer δεν είναι αρκετό.

Πως να χρησιμοποιήσετε το Treatment Enhancer

 

Treatment Enhancer & Henna Brows
 1. Καθαρίστε τα φρύδια με τη Skin Prep Lotion.
 2. Προσθέστε το Treatment Enhancer στη σκόνη της henna: 1 scoop πούδρας με 12-15 σταγόνες Treatment Enhancer, ή κάντε το 50-50: μισό (ζεστό) νερό, μισό Treatment Enhancer.
 3. Βάλτε λίγες σταγόνες από το Treatment Enhancer επάνω σε ένα βαμβάκι και περάστε το επάνω από τα φρύδια.
 4. Στεγνώστε καλά τα φρύδια.
 5. Τώρα τα φρύδια είναι έτοιμα να εφαρμόσετε τη Brow Henna!

Treatment Enhancer & Brow Lamination
 1. Καθαρίστε καλά τα φρύδια με ένα καθαριστικό σαν την Skin Prep Lotion.
 2. Pro tip: εάν η πελάτισσά σας φοράει makeup, χρησιμοποιήστε πρώτα ένα makeup remover.
 3. Βάλτε λίγες σταγόνες από το Treatment Enhancer επάνω σε ένα βαμβάκι και περάστε το επάνω από τα φρύδια.
 4. Στεγνώστε καλά τα φρύδια.
 5. Τώρα τα φρύδια είναι έτοιμα για την υπηρεσία brow lamination!

Treatment Enhancer & Lash Lift
 1. Καθαρίστε εντελώς τα μάτια με ένα makeup remover ματιών.
 2. Βάλτε λίγες σταγόνες από τοTreatment Enhancer σε ένα βαμβάκι και περάστε το επάνω από τις βλεφαρίδες.
 3. Στεγνώστε καλά τις βλεφαρίδες.
 4. Τώρα οι βλεφαρίδες είναι έτοιμες για την υπηρεσία lash lift!

Πηγή: Mrs HighBrow Professional

Περισσοτερα
Άρθρα

Scroll to Top