Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις πιο κρίσιμες χημικές ουσίες στην ζωή των lash και brow artists. Αυτό το άρθρο αναλύει τα πιο σημαντικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται.
Όταν έχουμε να κάνουμε με lash extensions, το να επιτύχουμε το καλύτερο retention είναι βασική προτεραιότητα τόσο για τους lash artists όσο και για τους πελάτες.
Ως lash artist, θα έχετε εκνευριστεί κάποιες φορές όταν τα τουφάκια κλείνουν.  Κατανοώντας τους λόγους που συμβαίνει αυτό και ανακαλύπτοντας πως θα το αποτρέψετε, είναι εξαιρετικά σημαντικό για να προσφέρετε αψεγάδιαστα extensions.
Ο χρόνος είναι χρήμα, και γι’ αυτό οι lash lift artists αναζητούν τρόπους να μειώνουν το χρόνο των υπηρεσιών τους. Τι θα λέγατε εάν υπήρχε τρόπος να επιταχύνετε την υπηρεσία χωρίς όμως να συμβιβαστείτε στην ποιότητα του αποτελέσματος;
Η βιομηχανία των υπηρεσιών Lash & Brow είναι μια πολύ “οπτική βιομηχανία” – τι θα μπορούσε να εξηγήσει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρετε, από τις φωτογραφίες πριν/μετά?
Όλες οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν το Lash Lift... Απαντήσεις που θα καλύψουν και εσένα σαν τεχνίτρια αλλά και τους πελάτες σου!
Όταν παρασκευάζονται νέα καλλυντικά προϊόντα, πρέπει να περάσουν από αξιολόγηση ασφαλείας. Τι είναι το φύλλο δεδομένων ασφαλείας (παλαιότερα γνωστό και MSDS) και γιατί το χρειαζόμαστε;
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις πιο κρίσιμες χημικές ουσίες στην ζωή των lash και brow artists. Αυτό το άρθρο αναλύει τα πιο σημαντικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται.
Οι οδηγίες που δίνονται για την φροντίδα στο σπίτι εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό με την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας.
Είναι σημαντικό να εξηγήσετε στον πελάτη πώς λειτουργεί η υπηρεσία του Brow Lamination προκειμένου να εξαλειφθούν οι ψευδείς προσδοκίες.
Οπότε είναι σημαντικό για τους lash artists να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει στις βλεφαρίδες κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας και να μπορούμε να το εξηγήσουμε και στους πελάτες μας.
Δες αναλυτικά τα βήματα του Lash Lift και πως να χρησιμοποιείς σωστά τα προϊόντα σου...
Οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρές πριν την εφαρμογή Lash Lift. Πρέπει οι πελάτες να καθαρίζουν τις βλεφαρίδες τους πριν την υπηρεσία?
Οι κάτω βλεφαρίδες του πελάτη καλύπτονται με tape ή eyepads (ή και τα δύο, η ταινία καλύπτει το eyepad) σε όλες τις υπηρεσίες Lash Extensions & Lash Lift...
Η υγιεινή θα πρέπει ναι είναι η Νο 1 προτεραιότητα σε όλους τους χώρους αισθητικής και να γίνεται ορατό με κάθε τρόπο στον πελάτη, ότι ακολουθούμε τους κανόνες αντιμετώπισης εξάπλωσης οποιουδήποτε βακτηρίου.
Κατά την διάρκεια του συμβουλευτικού ραντεβού είναι ζωτικής σημασίας να βεβαιωθείτε ότι ο πελάτης σας δεν έχει καμία αντένδειξη στην εφαρμογή. Κάποιες αντενδείξεις είναι μόνιμες, άλλες προσωρινές και υπάρχουν επίσης και οι σχετικές αντενδείξεις.
Οι βλεφαρίδες μεγαλώνουν κατά μήκος της άκρης του βλεφάρου και η λειτουργία τους είναι να προστατεύουν τα μάτια από τη σκόνη και άλλες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Scroll to Top