Τι είναι τα lash lift glue balms και πρέπει να τα δοκιμάσετε;

 

Περιεχόμενα του άρθρου :

Τι είναι η κόλλα χωρίς κόλλα για το lash lift;
Πως να  χρησιμοποιήσω το lash lift balm glue;
Ruthie Belle’s Flash Balm

 

Ο χρόνος είναι χρήμα, και γι’ αυτό οι lash lift artists αναζητούν τρόπους να μειώνουν το χρόνο των υπηρεσιών τους. Δυστυχώς, η πιο γρήγορη υπηρεσία είναι και πιο επιζήμια για τις φυσικές βλεφαρίδες.

Τι θα λέγατε εάν υπήρχε τρόπος να επιταχύνετε την υπηρεσία χωρίς όμως να συμβιβαστείτε στην ποιότητα του αποτελέσματος;

Αυτό ακριβώς κάνει το σωστό glue balm… όταν βέβαια χρησιμοποιείται σωστά!

Ας κάνουμε λοιπόν μία βουτιά στα άδυτα των “glue balms” και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για μέγιστα αποτελέσματα!

 

Τι είναι η κόλλα χωρίς κόλλα για το lash lift;

 

Το Balm glue ή glue balm (επίσης ονομάζεται και “κόλλα χωρίς κόλλα”) είναι η επόμενη γενιά εναλλακτικών προϊόντων στην παραδοσιακή κόλλα του lash lift.

Εδώ θα βρείτε τις βασικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους:

 

Τα πολλαπλά οφέλη των glue balms έναντι της κλασικής κόλλας βλεφαρίδων πρόσφατα προκάλεσαν αίσθηση στον κόσμο του lash lift. Το μεγαλύτερο όφελος για εμάς ήταν το γεγονός ότι το glue balm επιτάχυνε το χρόνο που κολλάμε τις βλεφαρίδες επάνω στο σιλικονάκι και τις διαχωρίζει 4 φορές πιο γρήγορα. Από τα 20 λεπτά (στη Ruthie Belle είμαστε τελειομανείς, οπότε κάθε βλεφαρίδα τοποθετείται τέλεια επάνω στο σιλικονάκι) ο χρόνος έπεσε σε λιγότερο από 5  λεπτά!

Έχουμε λάβει σχόλια από lash lift artists που έχουν δοκιμάσει το glue balm και έχουν επιστρέψει στην παραδοσιακή κόλλα για τους παρακάτω λόγους:

 • Το Glue balm δεν συγκρατεί τις πιο παχιές βλεφαρίδες
 • Οι βλεφαρίδες πέφτουν μόλις εφαρμοστεί κάποια λοσιόν

Ο λόγος για τα παραπάνω προβλήματα είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να αφιερώσουν χρόνο στο να μάθουν πως να χρησιμοποιούν νέα προϊόντα. Προσπαθούν απλά να το χρησιμοποιήσουν και στη συνέχεια αποθαρρύνονται γιατί δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν και στο τέλος το παρατάνε.

Μην στεναχωριέστε! Γι’ αυτό είμαστε εδώ 🙂

 

Πως να  χρησιμοποιήσω το lash lift balm glue;

 

Πρώτα απ’ όλα δεν είναι όλα τα glue balms τα ίδια! Έχουν τεράστιες διαφορές στο πόσο κολλάνε, το χρόνο που στεγνώνουν, τη δύναμη συγκράτησης και το χρόνο που χρειάζονται οι λοσιόν για να δράσουν.

Διαβάστε τις τρεις συμβουλές μας για να ελέγξετε τα lash lift glue balms:

 • Κάντε τεστ με διαφορετικές ποσότητες balm. Με κάποια χρειάζεται περισσότερη και με άλλα λιγότερη ποσότητα.
 • Κάντε τεστ με δυνατές, παχιές βλεφαρίδες. Η πλειοψηφία των glue balms δουλεύει μόνο με λεπτές έως μέτριες βλεφαρίδες, αλλά εσείς χρειάζεστε κάτι που να δουλεύει με όλες τις βλεφαρίδες.
 • Τα περισσότερα balms αυξάνουν περίπου 20% το χρόνο που δρουν οι λοσιόν, οπότε να σιγουρεύετε πάντα ότι όλα είναι έτοιμα προτού αφαιρέσετε τη lifting lotion.

 

Ruthie Belle’s Flash Balm!

 

Από το 2022, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές φόρμουλες από lash lift glue balms γιατί ήθελα να δημιουργήσω ένα προϊόν που να προσφέρει τα παρακάτω:

 • Να δουλεύει με όλους τους τύπους βλεφαρίδας, ανάμεσά τους και οι πιο δυνατές και να τις εμποδίζει να ξεκολλούν από το σιλικονάκι.
 • Να μην αυξάνει το χρόνο που δρα η λοσιόν και να μπορεί η τεχνίτρια να δουλεύει με τις φυσικές βλεφαρίδες εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα.
 • Να επιτρέπει να προσαρμόζετε τις βλεφαρίδες σε οποιοδήποτε στάδιο της υπηρεσίας χάρη στη σύσταση που διαθέτει (balm).
 • Είναι Vegan!
 • Περιέχει έλαιο καρύδας, ελαιόλαδο, έλαιο jojoba, εκχύλισμα αμαμηλιάς και αλόη βέρα που προστατεύει και θρέφει τις βλεφαρίδες κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει το ευαίσθητο δέρμα κατά τη διάρκεια του brow lamination αντί μίας barrier cream.

Δες αναλυτικό βίντεο με εφαρμογή Lash Lift με το νέο Flah Balm :

 

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ο χρόνος που μειώνει από την  υπηρεσία και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το ονομάσουμε Flash Balm!

Ααα, και το καλύτερο; Το Flash Balm διαθέτει υπέροχο άρωμα φράουλας που θα λατρέψουν οι πελάτες σας! 🙂

 

 

Πηγή : Ruthie Belle

Περισσοτερα
Άρθρα

Scroll to Top